Yoe-te-boerj!

Tjingalinga Lena! Ett tag sen jag bloggelibloggade lité, så jag tänkte att jag kunde uppdatera er på läget lite lix, jag förstår att ni är oerhört spända på vad som hänt i mitt liv, ja?
Anyways så har jag nu flyttat till Göteborg, en hel vecka har gått sen den stora flytten och jag har gjort mig hemmastad. För tillfället delar vi rum lite fritt sådär, jag har Elins rum men vi sover här alla tre ibland, jag, Hannah och Elin. Den gångna veckan har jag passat på att träffa alla mina underbara vänner här och vihar roat oss med diverse grejer; fikat, bowlat, kollat film m.m. =D
Imorn ska jag börja jobba inom hemtjänsten och det ska bli riktigt roligt, kul att få något att göra på dagarna eftersom jag bara går runt och degar annars eftersom alla andra går i skolan.
För tillfället håller vi på att göra om i Hannahs rum här så jag har inte riktigt fått mina saker på plats, men det gör då icke nånting, jag har all tid i världen! Kommer bli riktigt soft och det är sjukt härligt att bo här, jättebra att jag kunde bo här, man kan nog inte hitta något bättre ställe att vara inneboende på!

Men nu ska jag kila iväg och kolla vidare på Miami Ink som jag och Elin kollar på, det är så ball. Jag måste tatuera mig snart igen!
Puss på er!! Och extra puss till Nemo ;D


Hey hoe let's go!

image3





Lixom okej nu börjar det närma sig, the count down has begun! Om 5 dagar så flyttar jag, 5 fucking days!! Lite insane ja..DOCK så känns det inte så konstigt. Ska bli riktigt skönt faktiskt, jag menar visst kommer jag att sakna Stockholm,  "The capital of Scandinavia", och alla här. Mest av allt kommer jag sakna Helle och Becca..och Lotta såklart! Känns lite segt att flytta ifrån dem nu precis när vi har börjat hänga så mycket..gaaah kommer sakna er så jag dör! Dessutom betyder en flytt till Göteborg att jag beger mig längre söderut, alltså även längre ifrån Kiruna som annars skulle blivit mitt nya häng. Lixom "Why? "kan man ju fråga sig? Jomen jag trivdes och gillade människorna där så jag hade nog begett mig dit lite då och då för att underhålla de små liven! Men men allt blir ju inte alltid som man tänkt sig, man kan ju faktiskt inte äta kakan och behålla den på samma gång!
    Imorn ska jag alltså börja packa lite smått inför flytten, och jag vet typ verkligen inte vad jag ska packa med! Jag menar massa kläder (of course!) och sen då? Det blir min dator, men det packar jag väl inte ned förän sist av allt, sen är det väl lite böcker och diverse elektroniska prylar som jag har en tendens att samla på mig många av. Dessutom ska jag packa ned en liten extra väska åt Helle och Becca som de får ta med sig på fredag när de åker ned till Göteborg. Lixom hallå jag vill också vara där när de är där!! Men de kommer fler gånger och hälsar på, annars får de smaka på min vrede!
    Men nu ska jag ta och gå krypa i säng tänkte ja, ännu en relativt meningslös dag har kommit till sitt slut. Det mest spännande idag var matchen mellan Sverige och Nord Korea i Fotbolls-VM, som vi vann men vi åkte ändå ut ur VM så det var ju lagom pepp man vart av det! Dagarna går och jag gör absolut ingenting, det mest kreativa jag gjort denna veckan var att göra ett pärlarmband igår, haha men det vart värsta fint i alla fall! Imorn ska jag försöka göra något i alla fall, kanske träffa Anna och Charlotte, annars ska jag som sagt packa, spela gitarr och städa lite. Wiiieee jag kan knappt vänta!! (not)
Men men den tomma härliga madrassen på golvet väntar så jag måste kila iväg och göra den sällskap!

Gonatt gonatt, jag har fått fnatt!!

Try, and I'll promise you I'll try

And if this is a game, well I don't wanna play
It means too much to me and you're so far away
Well I will wait for you, we could see this through
Now it's up to you please tell me, you feel the same way too


Ungefär ganska perfekt så som jag känner just nu..och folk som är insatta kan säkert säga att det är en ganska perfekt text också ;P
Cauterize har texter som passar till allt asså, de är så sjukt bra och det är underbart att lyssna på deras musik, trots att den är rätt depp så blir man lite pepp (haha oj på rim, oh!)
Nämen nu ska jag försöka kolla på Notting Hill med lillesyrran, om jag lyckas komma dit, haha.

Puss haj som Johan alltid säger!!

Happiness isn't happiness without a violinplaying goat

Idag var en helt bra dag och jag var värsta superduper glad!! =D
Jag har de 2 senaste dagarna suttit barnvakt åt mitt lilla kusinbarn Philip som varit för sjuk för att gå på dagis så jag fick roa honom istället. Det var sjukt kul och han är så otroligt söt! Sötast var han när han sa "Krama 'bisa!" och "Jag gillar dig", jag blev helt rörd ='D En 2,5 åring gillar mig, wiiieee!
    Dessutom generareade detta pengar och det var något jag VERKLIGEN var i behov av, en stackars fattig student på 19 som flyttar till Göteborg snart, det är då inte lätt! Cirukus 700 kr rikare så begav jag mig även till banken idag och satte in dem på mitt konto vilket kändes bra. Jag har även fixat nytt bankkort i form av ett VISA kort och inte Maestro som inte funkar överallt. Fick även hem mitt SJ Prio kort idag så jag får bonus på resor med SJ, superbra!
    Dagen har även varit bra på så vis att det var kul på teve, haft härliga snack med kompisar som lyfte upp mig lite och dessutom är det både fotboll (Sverige - USA!!!) imorn och middag hos Antonia som fyllde 20 år idag! Ska bli skoj att träffa alla gamla klasskompisar imorn. Har bestämt träff med Jonna vid emo-trappan någon gång imorn..ingen aning om när för absolut INGEN har koll på när vi ska vara hos Antonia, way to go guys! Men det ordnar sig, det kommer bli perfekt, åh jag är värsta uppåt!! Nu tänkte jag att jag skulle kolla lite på film, Notting Hill blir det nog (Hugh Grant <3) Det är en av de få filmer jag har på VHS..min DVD-spelare (i form av Playstation 2) är på mitt landställe så jag måste kolla på VHS =P

Hare gött allihop, på återläsande! ;P

Come and knock on my door

Det här är helt sjukt..

Let's take it from the top, jag går och hämtar posten och upptäcker att jag fått brev (wiiieee utbrister det inuti Lovisa). Jag öppnar brevet i tron om att det är från en person jag faktiskt väntar få brev av. Jag börjar läsa och tänker "Tja såhär skulle hon väl kunna skriva" det står lixom inte vem det är ifrån så jag bara antar att det är ifrån den jag väntade mig få brev av. Plötsligt ringer telefonen och jag blir avbruten..här någonstans har jag även börjat ana vem det är ifrån, alltså inte alls den jag trodde! Ringer gör i alla fall min kusin och ber mig sitta barnvakt åt hennes son imorn (lycka kommer över mig även där då jag älskar hennes son) anyway, vi lägger på och jag återgår till brevet. Ju mer jag läser desto mer inser jag vem det är ifrån och desto lyckligare blir jag; "Att hon skriver brev till mig!" tänker jag, det är lite förvånande faktiskt men riktigt bra! Brevet är inte jättelångt men väldigt plottrigt så jag har lix svårt att urskilja när det byter rad, det tar alltså ett tag att läsa för lilla mig. Ännu en gång blir jag avbruten när telefonen ringer (Varför vill alla mig någonting kl 13 på en tisdag när jag läser det enda jag fått på posten??) denna gång var det Charlotte som ringde och undrade om vi kunde ses på Fridhemsplan, så strax ska jag bege mig dit, ska bara skriva klart först. När jag har läst klart brevet är jag i en slags blandning av lycka och jag vet inte vad, tårarna faller i alla fall men jag känner mig inte ledsen för det. Kristin skrev ett brev till mig! Och hon sa "snart ska vi snacka, jag saknar dig". Och vet du Kristin? Jag saknar dig med (!), och jag hoppas verkligen vi kan börja snacka snart för när vi inte har snackat så har jag förlorat en av mina närmaste och någon jag kunde och verkligen ville dela allt med. Jag har inte varit hel utan dig..<3 du är nog även orsaken till mycket av min stora förändring detta år..
Jag vet inte om du läser detta (förmodligen inte?) men ifall du gör det så vet du, men det borde du veta ändå. Tell me when you're ready!!

If I could find a place where no one ever cries..

Ja, då skulle jag ta mig tusan aldrig stanna! För ibland så behöver man gråta och satan vad det känns som att alla gråter mycket på senaste tiden. Jag själv inkluderat..helt konstigt för jag brukar inte vara en sån som gråter. Om man inte räknar med alla romantiska komedier innehållandes en charmig Hugh Grant eller ett snyftprogram som Extreme Home Makeover där man måste ha ett hjärta av sten om man inte ens får en liten tår i ögonvrån.

Gråt framkallas framförallt av negativa känslor, exempelvis sorg och förtvivlan, men kan även framkallas av oerhörd lycka eller andra starkt upplevda känslolägen.
- Wikipedia

Hmm, ja så antingen är vi alla helt sjukt otroligt lyckliga och bara kan inte hålla oss så vi måste gå och gråta hela tiden eller så är det så att vi går och bär på negativa känslor. Jag vet inte riktigt vad det kan vara i mitt fall, jag skulle nödvändigtvis inte vilja säga att jag går och bär på massa negativa känslor, om vi tar bort negativa så blir det nog mer passande; jag är helt enkelt bara ganska känslosam! Detta var dock egentligen ingen nyhet för varken mig eller de som känner mig väl. Men det är väl snarare så att min känslosamhet har gått level up och hamnat på nästa nivå. I mitt fall är det en nivå där jag faktiskt tänker lika mycket på mina egna känslor som någon annans, vilket jag inte har gjort förut. För en gångs skull har jag börjat tänka på mitt eget välbefinnande och mina egna känslor. Jag menar inte att låta som världens mest storsinta människa som bara tänker på andra, men det har nog alltid varit så att jag satt alla runt om mig framför mig själv. Förmodligen eftersom det är de personer jag ar runt om mig som gör mig lycklig, och mår de inte bra, ja hur ska jag då kunna vara lycklig?
Dock är det ju inte bara människor omkring mig som avgör min lycka. Jag har upptäckt att jag kan vara lycklig trots att mina vänner mår dåligt, det är bara så det är, även om det inte är något jag tycker särskilt mycket om. Men ibland så måste man nog tänka på sig själv också..egentligen började det lite med när jag gjorde min tatuering. För när jag gjorde den tänkte jag enbart på mig själv, för egentligen så skulle jag lämna blod och ville göra det innan jag tatuerade mig för annars måste man vänta 6 månader. Men så tänkte jag "Om jag får en tid nu, och kan tatuera mig direkt, ska jag skita i att lämna blod?" och den tanken hade jag i mig ett tag. Och när jag sedan fick en tid direkt så struntade jag i att lämna blod (och måste därför vänta 6 månader innan jag kan göra det igen). Det var lite första steget i att göra något för mig själv och inte tänka på andra. Men men hela detta året har förändrat mig. Dock till det bättre, och jag tror inte att jag skulle kunna ha haft ett bättre år än detta som varit (peppar peppar).

Varsågod för inblicken i Lovisas spännande liv. Missa inte nästa avsnitt av Life as Lovisa knows it!

I always catch the clock it's 11:11..

Det gör jag, och varje gång så tänker jag på dig..
För du vet att jag saknar dig va? I really do..
Kan inte hjälpa det  =)




Today when I walked out my door
I won't be the girl I was before
You made a mark inside my heart
How could I be..
I'm thinking about you.. Nathalie


Home alone..

Igår var jag hemma hela dagen lång och bara degade, sjukt skönt det var, kände verkligen att jag ville ha en dag då jag gjorde absolut ingenting! Dagen gick mest åt att prata med Nemo i telefon, typ 3 timmar sådär till kl. 16, men det va jättetrevligt! Call me anytime lix <3
    Efter det så tvättade jag lite som min far hade bett mig att göra och lite senare så gick jag och handlade åt min mor, som hon hade bett mig göra. Little did I know att mor skulle vara fly förbannad på att jag handlade alldeles för sent..när jag och lillesyrran va på Konsum så ringde vi och skulle kolla vilken slags tomatsås de ville ha (interessebussen) iaf så vad mamma helt sjukt arg i bakgrunden och vi stålsatte oss inför hemkomsten och vad hon skulle skrika denna gången. Vi gick tom. och övade genom att iscensätta hur mamma skulle reagera så vi kunde ta till vårat bästa försvar, hahaha. Anyway så kom vi hem och vi var på riktigt bra humör, jag sa till mig själv och Charlie att mamma inte skulle få dra ned mitt goda humör..men lyckades det eller? Nej verkligen inte..Vi stod och skrek på varandra ett bra tag, och då menar jag verkligen skrek. Jag brukar inte vara den som står och skriker åt folk men mor min är någon som tar fram allt inom mig som jag bara vill skrika ut..kul för henne xD Det slutade med att jag gick till mitt rum, stängde dörren och började städa som hon tjatat på. Sen ville jag inte träffa henne på resten av den kvällen. Det gjorde mig sjukt förbannad och jag önskade bara tills jag flyttar till Göteborg, slippa detta!
    Dock förstörde mamma det igen då hon kom in senare på kvällen och sa att hon var ledsen och bad om förlåtelse och sa att hon skulle sova. Hur kan man vara sur på någon då?? Nä det gick inte, trots att jag verkligen ville!! Hon gjorde mig helt emotionell denn kvällen..vet inte varför men bara massa saker som kom över mig helt plötsligt och jag bara grät åt ingenting, inte minst när jag fick 2 underbara sms av folk jag tycker om. Ni vet nog vilka ni är om ni läser detta =) Så gårdagen var lite sådära på kvällen, men den hade varit underbar på dagen. Men men livet är ju inte perfekt!
    Idag så blir det väl ungefär samma sak, fast jag ska mest sitta och läsa och skriva ett brev till en viss person ;P jag började egentligen igår men det går lite segt då jag fastnade vid datorn efter Idol som jag såklart kollade på! Nu ska jag dock röra mig mot fåtöljen i mitt rum och läsa lite och som sagt fortsätta på brevet! Men jag uppdaterar kanske lite senare!

Mors kors på er
Ni ska snar få mer!

Am I a shadow on your wall?

Do you see me?

Do you feel me like I feel you?

Call your number, I cannot get through

You don't hear me and I don't understand

When I reach out, I don't find your hand

 

Were they wasted words and did they mean a thing?

And all that precious time, but I still feel so in between

 

Someday, I'll just keep pretending

That you'll stay

Dreaming of a different ending

I wanna hold on, but it hurts so bad

And I can't keep something that I never had

 

I keep telling myself, things can turn around with time

And if I wait it out, you could always change your mind

Like a fairytale, where it works out in the end

Can I close my eyes, have you lying here again

Then I come back down

Then I fade back in

Then I realize, it's just what might have been

 

Someday, I'll just keep pretending

That you'll stay

Dreaming of a different ending

I wanna hold on, but it hurts so bad

And I can't keep something that I never had

 

Am I a shadow on your wall

Am I anything at all

Anything to you

Am I a secret that you keep

Do you dream me, while your sleeping

After all

 

Someday, I'll just keep pretending

That you'll stay

Dreaming of a different ending

I wanna hold on, but it hurts so bad

And I can't keep something that I never had

 

I wanna hold on, but it hurts so bad

And I can't keep something that I never had

You don't see me, you don't feel me

Like I feel you

 


RSS 2.0