An so this is x-mas!

Då var det alltså jul igen! Tjohej vad skoj! Jag är hemma i Sthlm igen och bara tar det lugnt, gör inte så mycket på dagarna, har varit och shoppat alla mina julklappar då och typ fikat med lillasyster och träffat några vänner.
Imorn ska vi först till farmor och äta gröt, sen bär det av mina morföräldrar för middag med hela tjocka släkten på mors sida, och sen någon gång på natten kommer vi hem, likadant varje år men ack så mysigt, längtar redan. Dock kanske jag kommer ha lite svårt att äta maten, men jag hoppas verkligen att det går någorlunda då jag älskar julmat! Tungan har börjat minska lite i storlek nu så det känns rätt bra, idag lyckades jag äta normal mat och inte soppa, grattis till mig! För er som inte fattar vad jag snackar om så är det så att jag har piercat tungan, och inte mindre än 4 dagar sedan så det är därför jag har lite problem, haha.
Idag färgade jag även mitt hår, vart riktigt bra, ingen större skillnad egentligen, lite små rödskimmrande kanske. Jag känner att min blogg börjar bli riktigt tråkig då jag knappt skriver något och varje gång jag skriver så skriver jag om helt totalt ointressanta saker..vad är det för fel? Varför händer det inget i mitt liv? Eller så gör det det och det är därför jag knappt hinner skriva? Ja det låter mest logiskt, vi säger att det är så.
Den 27:e kommer Kristin hit! Fett skoj det ska bli, och 2 dagar senare så anländer Louise. Celebert besök både från Linköping och Göteborg, härligt! Sen blire fecke på nyår! Feting skoj det ska bli, jag hoppas verkligen att det går igenom bra, och att mina päron kan lyssna på min vädjande stämma och inte ha middag hemma hos oss, men med min charm och grymma övertalningsförmåga går det nog vägen!

Men nu ska jag kila iväg, ska lägga mig tänkte jag för imorn äre julafton som gäller och jag är fett pepp på att träffa släkten och hare fett skoj! Har saknat dem alla!

Det här är Lovisa F. som signar ut, slut.

Linköping here I come!

Tjosan!
Idag bär det av till Linköping! Om närmare exakt en timme faktiskt, 12:10 går min buss som ska ta mig till den lilla flatstaden mer i norr och närmare min egentliga hemtrakter.
Jag har nyss packat och har förmodligen glömt massa men jag snor de jag glömt av Kristin (typ tandkräm, handduk m.m.)
Jag ska egentligen alldeles strax gå, ska ta bussen om en kvart så jag ska väl röra mig härifrån och se till att jag har det viktigaste, typ biljetter och pengar och så.
Fast det är mycket trevligare att sitta här och socialisera mig med Lojsan som ligger i sängen och degar. Nu ses vi lixom inte förän på måndag, omg!! Men det går nog bra, vi får höras ju! Som om vi inte skulle ;P

Puss på er nu! Vi hörs!

Lund atm!

Tjosan alla glada! (och alla ledsna för den delen med)
Nu sitter jag på min syrras rum här nere i Lund och ska precis gå och lägga mig som den tanten jag är, jag är fruktansvärt trött ska ni veta.
Idag har vi bara gått runt på stan och fikat och ätit tillsammans med våran mor och farmor, riktigt mysigt!
Imorn blir det lite gåendes på stan och sedan julkonsert på eftermiddagen som syrran såklart ska vara med i, det ser jag fram emot!
Men nu ska jag som sagt gå och sova, tänkte bara uppdatera er lite på vad som händer i mitt liv.

Tjingeling!!

Wait..recharging!

Hej hallå allihopa!
Jag tänkte ge alla en liten uppdatering på vad som händer i mitt liv. Jo det är såhär att jag jobbar faktiskt nästan 24/7 nu för tiden, och tiden då jag inte jobbar spenderar jag sovandes eller ätandes. En bieffekt av detta tillfälliga liv jag lever är att jag varken hinner eller orkar höra av mig till alla mina vänner. En bieffekt av detta i sin tur leder till att folk tydligen inte orkar med mig eftersom jag inte hör av mig, och folk blir ledsna/sura att jag inte har pratat med dem på länge. Nu väntar ni kanske på ett "Åhh förlåt att jag inte hört av mig på så länge, jag har haft fullt upp" men nej faktiskt inte, jag tänker inte vara den som ber om ursäkt eller som fixa något eller ta på mig ansvaret. Varför ska jag be om ursäkt för det livet jag lever? Och varför ska jag känna mig dålig som inte har tid med annat? Folk kanske kan fatta att man faktiskt måste jobba för att kunna klara sig och faktiskt ha råd med att umgås med sina vänner. Och förresten så umgås jag med mina vänner, bara det att jag inte umgås med alla hela tiden.
Jag är i alla fall sjukligt trött på att folk ska klaga hela tiden på att jag inte hör av mig, förstå att jag har ett annat liv än det slappa jag hade förut och att jag inte alltid varken har tid att träffa någon eller ens messa eller ringa!
Väx upp och sluta klaga. Det kan ni göra när ni är där jag är!

Tack för mig, tjohej!

RSS 2.0