Carpe Diem

Kom nyss hem från jobbet, jobbar min helg denna veckan och det är faktiskt rätt skönt.
Helgerna är så himla chill och mysiga att jobba, speciellt om det är roliga människor som jobbar med en.
Dessutom slipper man tänka på vad man ska göra annars.
Inte för att jag gör speciellt mycket men man slipper alla krav på att folk vill gå ut eller hitta på saker man inte alls är intresserad av för man har en orsak till att avböja.

Så nu sitter jag här efter jobbet, pysslar med saker framför datorn och ska snart ta mig en dusch. Sen får jag förhoppningsvis besök av Mikaela och det ska bli trevligt, alldeles för längesen vi sågs nu!
Vi ska sitta och prata om världens problem och om våra små meningslösa (?) liv. Det är sånt man vill ha på helgen och sånt man behöver ibland.

Nä nu signar jag ut för det här har jag inte tid med, mors!

Carpe Diem

Det var inte igår jag satt och skrev här. Nä det var närmare bestämt ungefär 3 veckor sedan. Kanske ska uppdatera lite?
Fast vad det är som ska uppdateras vet jag inte riktigt. Working on it. Kommer snart...

Okej det som är nytt är att jag har möblerat om mitt rum, mycket fint. Det enda som saknas nu är nya tapeter. Det fixar vi!
Sen har jag gjort om i hallen. Det är galet mycket snyggare nu!
Imorgon får jag dessutom en ny inneboende, så det är lite därför jag har gjort om så hon ska få plats. Det fixar vi!

Annars är det väl egentligen inte så mycket att berätta faktiskt. Jo juste! Var på Pride, sjukt kul faktiskt! Paraden var bäst som vanligt, riktigt pepp.

Sen börjar det bli höst känns det som, det gillar jag. Jag älskar hösten. Så himla mysig är den, och man kan bara ha en orsak till att sitta inne och dricka te och kolla på film. Love it.

Nä nu får det vara nog med uppdateringar. Ska försöka att inte glömma bort bloggen nu, för en gångs skull. Har en tendens att alltid göra det. Vi hörs, mors!

RSS 2.0