All I wanna do is bang bang bang bang

Nu sitter jag på sjukhuset och har precis käkat lunch. Quornfilé med grekisk pytt. Vad nu det skulle föreställa. Dock en förbättring från förra gången jag jobbade här, för typ en månad sen, då fanns ingen vegetarisk mat at all! Vilket jag frågade efter så de kanske lyssnade. Nu har jag nyss tagit en snus och njuter av chillheten och min sista dag på jobbet. Dock blev den ju inte som jag hade tänkt men men. Sen ska jag träffa Hannah och chilla och inatt blir det kanske skejt i actionpark. Laddad som satan men måste sova lite innan. Haha. Peace out! (Sorry för icke existerande styckeindelning. Funkar inte på mobilen.)

Out of body and out of mind

Nu ska jagoch Ellioth kolla på Million Dollar Baby och så har vi hyrt 2 andra filmer. Tip topp!
Vädret är nice och denna dagen är fett konstig men ändå bra på samma gång. Skumt.
Det var bara det jag skulle meddela allmänheten, FYI.
Mors!

Rome take me somewhere we can be alone

Herregud, Taylor Swift går på repeat för jag kan inte sluta lyssna på låten!
Allt är upp och ned atm, vet inte vad som händer. Jag jobbar på det. Apropå jobb så är min sista dag på måndag sen får vi se vad som händer. Orka ansvar.

Idag blire Ikea med Hannah, det blir mys. Nu har ajg ont i huvudet så ska äta frukost. Och dricka vatten. Uppdaterar förmodligen efter Ikea. Då har vi massa nytt att komma med. Mors.


Ibland gör man rätt ibland gör man fel

Sitter hemma hos Hannah nu efter en kväll vid Delsjön och Malin klasskompisar. Haha så kul va! Barbie gjorde min kväll, full som få men ack så underbar!
Imorn blire Ikea och inköp av soffbord och lite annat smått och gott, synd att jag får min lön på måndag då..
Känner att helgen kommer bli chill, vi gillart. Det är fint hemma, vädret är fint, och Hannah är fin och jag vill till Borås igen, har saknat det som saaaaatan!
Men ska nog dit på söndag, får jag inte med mig någon åker jag nog själv. Gillar livet atm. För att citera Markus Krundegård: "Ibland gör man rätt, ibland gör man fel, lev med det." Och sen tar vi ett härligt citat från Timbuktu: "Det löser sig, det gör det alltid, det kommer fixa sig till slut."

Peace out!

Working 9 to 5

Sitter på jobbet och bloggar med mobilen. Funelicious! Idag ska jag och Hannah till Borås och träffa Johanna och Emelie, ska bli fett skönt! Känner att jag behöver det. Sen åker jag till Linköping nästa vecka, åh jag längtar för jag saknar verkligen Kristin! Nä nu ska jag fortsätta jobba lite, eller kolla Facebook? Vi får se! Mors!

There was a boy

Godkväll bloggisar. Nu sitter jag med min nya mobil (Sony Ericsson w902 om någon undrade) och fixar lite program och spel till den. Dock är jag så stört trött så jag tror jag spyr. Har dessutom käkat tårta och chockladpudding idag för vi surprisade Malin som fyllde 18 i dag, bästa set upen hade vi, sååååå töntiga men vi gillart!
Nu ska jag strax gå och sova innan jag dör, hade varit jobbigt om jag hade gjort det.

Får hoppas att jag kan somna snabbt idag, jag brukar ju det men i förrgår tog det typ 2 timmar för mig att somna, heeeelt sjukt. Brukar aldrig hända.
Godnatt på er!

I miss you love



Godmorgon! Nu sitter jag och Hannah återigen och nördar oss framför datorerna. Men det gör inget för vi behöver inte prata för vi tänker ändå samma saker hela tiden.
Snart ska jag köra hem för Hannah ska äta hos sin Farmor och sen ska vi hänga lite för att spela Bingolotto ikväll, känner ni peppen?? Vi gör!

När jag kommer hem ska jag duscha och göra mig snygg sen ska jag nog skriva en låt till. Har skrivit 3 stycken än så länge men more to come, går riktigt fin fint! Ska bara fixa så jag kan spela in dem rätt bra. Vi spelade ju inte på Hannahs dator igår och det gick rätt bra men akustiken blir inte toppen, vi jobbar på't.

Hjärta mot hjärta och hand i hand



Nu ligger jag hemma i Hannahs soffa och sitter vid hennes dator medan hon sitter vid min. Av någon konstig anledning bytte vi.
Känner mig feeeeett seg men vill lixom ändå sitta vid datorn, känner mig som hemma här, fast jag har ju iofs bott här så kanske därför.
Jag och Hannah har spelat in 2 av våra låtar och bara flummat, det gillar vi. Jag har saknat att hänga med Hannah, hon är min lilla ljusglimt i livet när allt suger, och annars också iofs.

Allmänt så är livet rätt bra, lite blandade känslor titt som tätt. Men allt löser sig, får se vad som händer lix, min livsfilosofi!

Time still exists

Jag är så urusel på att skriva blogg. Men jag är inte den som skriver av mig, jag är den som pratar av mig som mina vänner nog har märkt.
Och det är tur att jag har er annars vet jag inte hur det hade gått i måndags. Ni finns alltid där för mig, för ni är bäst <3

Nu har allt i huvudet lugnat ned sig, och magen också för den delen. Allt känns så mycket bättre nu, mer stabiiiiilt lixom! Jag gillart!

Idag har jag, Hannah och Mirree bakat muffins, Malin kom förbi en stund också och gjorde lite glasyr..haha tack.
De senaste dagarna har både varit bäst och helt fucking sämst på en och samma gång.

Life's like a rollercoaster; fear and happiness at the same time.

RSS 2.0