Nothing unusual, nothing strange

Hej hej hallå bloggisar!
Just nu sitter jag hemma hos Lojsan och terrar henne. Jag kom hem till henne nyss och väckte henne, jag trodde hon skulle vara vaken men icke sa nicke! Så jag väckte henne och snart ska hon gå och duscha.
Vi ska in till stan och sätta oss på musikbörsen i några timmar och spela piano, och så ska vi till banken också. Förhoppningsvis kan vi även käka lunch i stan, fattiga som vi är så kan det bli lite svårt, men eftersom vi ska till banken kan man snylta lite på sig själv.
Jag får ju nämligen inte min lön förän imorgon men då blir det party!

Nu ska jag köra iväg Lojsan till duschen, hon är seg som få men inget jag inte kan klara av!!

Mors på er!

And she's always dressed in white

Höhö! Hallå i stugan!
Jag har gjort lite uppdateringar på min blogg och jag hoppas det ska smaka som det ser ut nu, tycker det vart lite skönare design sådär. Vad tycker ni?

Idag ska jag, Lojsan, Hannah och Tina iväg och ta oss ett par hål i öronen för det är extra billigt på Allum idag! Wieee!! Jag är lite orolig för att jag kommer se ut som världens bög eller flata, jag skiftar lite där emellan.
Sen ska jag bege mig in till stan för att hämta ut min mobil som jag borde fått nu. Har nämligen reklamerat min för den hade samma problem 4 gånger och så ska jag få en ny. Fast jag tycker det är lite segt att jag måste vänta 2 veckor på en ny telefon, men sånt är livet!

Det händer inte så mycket för mig i mitt liv nu på senaste tiden, jobbar rätt mycket och annars träffar jag väl typ kompisar och bara är hemma och chillar. Ifall det var någon som undrade alltså!

Ikväll ska jag jobba så jag måste fixa lite mat sen och jag har typ inge mat, och inga pengar så det är lite segt. Men jaja det ska väl funka! Får pengar i veckan så det blir skönt, behöver jag inte leva på typ femhundra spänn på en månad, men så går det ibland, är man fattig så är man!
Men nu ska jag kila! Hade hej!

Det här är Lovisa F. som signar ut, slut


Maybe I'll cry tomorrow

I'll forget your bitter taste, when you pull your lips away.
I'll forget the way you feel, and the chill of your embrace.
I'll forget the way you look, don't wanna remember your face.
Let's just cut this clean tonight, and maybe I'll cry tomorrow.

"Explain the way you feel," you said to me.
I simply feel nothing and honestly I'd like to leave.




Cauterize har svaret på alla ens känslomässiga situationer, anytime, any place <3



Idag ska jag träffa Lojsan och vi ska på stan och chilla lite. Jag måste till banken och föra över lite pengar hit och dit och sen så måste jag lämna in min cepe mobil. Så jag blir utan musik eller tag nu, lagom kul. Men hoppas dock jag får en normalt fungerande mobil tillbaka, eftersom detta är fjärde gången min är inne på lagning för samma fel så ska jag få en ny.
Igår var jag hos Lojsan och kollade på film, vi gick och hyrde en som hette 2:37 och handlade om ungdomar med problem och som man fick följa under en dag. Rätt bra faktiskt, fast jag var sjukt trött och häll på att somna i Lojsans säng. Jag gick i alla fall hem från henne efter filmen och hon följde med mig halva vägen, så sött. Sen ringde jag Kristin som underhöll mig på vägen hem. Smög in och satte mig i mitt rum när jag kom hem och försökte prata lite tyst så jag inte skulle väcka de andra. Förvånansvärt att de inte vaknade för jag har en tendens att faila lite på tystpratandet, dessutom fick jag värsta skräckupplevelsen när en Birger spindel (om vi kom fram till att det var en sån) kröp på mitt golv och jag fick panik. Jag hoppade upp i sängen och började hyperventilera och fick tårar i ögonen. Kristin var värsta söt och hjälpte mig igenom det, jag fick smyga ut och hämta papper och mosa Birger och sen slänga. Usch det var helt hemskt, jag hade lite svårt att inte tänka på det sen. Fast Kristin pratade på om massa annat och jag somnade nästan ifrån henne i telefonen, så vi la på och sov sen. Det var dock en väldigt rolig kväll! Dessutom satt jag och Nathalie och töntade oss med våra cams, sjukt kul!

Jaja nu ska jag kila iväg och träffa Lojsan och Kristin ringde precis så hon får underhålla mig!
Puss på er!! Tjing tjing!

It was an honest mistake

Tillbaka i kära Göteborg efter en galen helg i Stockholm! Den var både riktigt grym och mindre bra, men allt har ju sina ups and downs. Jag och Hannah kom hem sent igår kväll och möttes på centralen av Tina och Louise som överraskade oss, åh vad lyckliga vi blev! Hade ingen aning om att de skulle komma och möta oss nämligen. Jag for hem till Lojsan och så sov jag där och vi snackade och hade mys hela kvällen, som alltid med Lojsan <3
Ett annat skäl till att jag sov hos Lojsan var att vi skulle få en soffa levererad till oss idag som vi köpt av en kompis, den ska vi ha i vår lägenhet när vi väl får en. Det ska bli så sjukt mycket mys så det är inte sant! Så soffan levererades och vi placerade den i garaget efter att ha städat lite och sopat rent. Nu väntar vi bara på lägenheten, hoppas vi får något snart!

Snart ska jag även träffa Lojsan igen och vi ska till Allum och kolla runt lite. jag är för tillfället hemma och ska duscha och fräscha i ordning mig lite, känns som att det behövs, håhåjaja!
Senare mot eftermiddagen ska jag även få mitt hår färgat om av Karin som tyckte det skulle vara roligt. Så då får hon göra det för det är inte direkt roligt att underhålla sig själv med.
Nu ska jag dock hoppa in i en dusch och sjunga lite och vänta på Lojsan!
Tjingeling på er fans!




People
They don't mean a thing to you
They move right through you just like your breath
But sometimes I still think of you and I just wanted to
Just wanted you to know
My old friend I swear I never meant for this
I never meant

Don't look at me that way
It was an honest mistake
Don't look at me that way
It was an honest mistake
An honest mistake

Sometimes I forget I'm still awake
I fuck up and say these things out loud
My old friend I swear I never meant for this
I never meant

Don't look at me that way
It was an honest mistake
Don't look at me that way
It was an honest mistake
An honest mistake

Don't look at me that way
It was an honest mistake
Don't look at me that way
It was an honest mistake
An honest mistake

RSS 2.0