I'm weak right now, so weak right now

På senaste tiden har jag känt mig mer och mer konstig; trött ganska ofta, sådan sinnessjuk trötthet så jag måste tagga ned lite annars känns det som att jag ska spy typ. Helt seg är jag stundtals och ingen lust till någonting alls egentligen, och en överhängande irritation som jag inte vet vart den kommer ifrån, än mindre mot vad. Jag tror jag måste få igång någon slags rytm i livet igen, jag jobbar knappt vilket resulterar i enorm rastlöshet på dagarna, jag sover lite oregelbundet och maten är kanske inte den bästa. Jag måste hitta på något nytt projekt jag kan underhålla mig med när jag går hemma, helst skulle jag vilja börja träna men sen är det det där med pengar också..
Jag känner att vi snart kommer komma in i någon slags ekonomisk kris här borta i Tuve och det oroar mig. Jag har det inte allt för gott ställt med pengarna på kontona och det är inte direkt så att det rullar in mycket mer heller. Det känns som att jag är stressad över något och att jag glömt bort något väldigt viktigt men jag kan inte sätta fingret på vad.

För att övergå till lite mer positiva saker så kan jag meddela att jag skall på arbetsintervju idag och det känns lovande, så det ska bli kul.
Och det känns även som att allt kommer kännas bättre nästa vecka, som att allt har släppt då. Det tror jag.

Stockholm i natt



Befinner mig i Stockholm nu för min kära mor fyller 50 år så vi hade världens megafest igår på en båt, haha!
Själv blev inofficiellt utnämnd till bartender och serverade Gin & Tonic på Gin & Tonic i x-antal timmar. Själv drack jag White Russian bakom bardisken tillsammans med mina tillfälliga bartender polare, grymma bartenders vi var alltså!
Nämen lyckad fest och min släkt är för härlig!

Förövrigt har jag kommit på att jag nästan endast skriver blogg när jag inte är hemma, trots att det egentligen är när jag är hemma som det händer saker värda att nämna för intresserade läsare. För hur kul är det att läsa om saker som man inte alls kan relatera till, för ingen av mina vänner kan ju egentligen relatera till min familj och släkt? Haha och hade de så hade jag blivit lite rädd.

Imorn kommer jag i alla fall hem igen till Göteborg och fett skönt att jag fördmodligen inte åker därifrån förän mot jul.
Nu ska jag plocka lite med mina saker jag ska ha med mig ner till Göteborg igen. Mors!

I'm going home, to the place where I belong

Ja idag ska jag bege mig tillbaka till Göteborg efter denna helgen i Lund. Det har bjudits på trevligheter såsom utgång i Malmö och en härlig brunch som jag tidigare nämnde. Utgången var trevlig men som alltid är förfesten bäst. Karros vänner var störthärliga och det blev lixom lagom med alkohol och partyhumöret.
Brunchen dagen efter var icke att förglömma, men det är väl det man förväntar sig när man betalar 129 spänn för att käka tills man spyr. Var det värt det? Jo det var det nog!
Fast det bästa var nog ändå falafeln i luckan klockan 2 på natten för 30 spänn med extra fetaost. Har ni inte ätit Lunds falafel då är det synd om er för det är nog ta mig tusan det mest underbara som finns! Tänkte jag skulle smälla i mig en till på väg till stationen strax, som jag förresten ska hitta till alldeles själv då min underbara systeryster har gått och tränat. Men det ordnar sig nog, tillskillnad från syrran har jag begåvats med ett relativt välutvecklat lokalsinne och brukar lyckas hanka mig fram på de flesta ställen. Annars får jag väl, trots min stolthet, fråga om vägen till stationen, vill ju inte gärna missa tåget.

Nä nu ska jag njuta av den sista tiden här på hennes tomma studentrum med att göra allt man kan på internet då det är sådan lyx vi saknar hemma i Tuve.
Ha det gött hej!

Tonight will be the night that I will fall for you

Nu sitter jag här i Lund på min syrras studentrum i hennes korridor. Sjukt sköna människor här även om jag inte varit allt för delaktig i livet den dag jag varit här. Jag har nämligen legat med världens mensvärk och illamående idag och bara försökt ta mig igenom dagen bäst jag kunnat.
Nu är jag dock lite mer pepp och väntar på min syrra som ska komma hem från träningen för att vi ska göra oss i ordning inför utgången i Malmö som väntar!
Imorn står det brunch på schemat som jag hört är antingen "Äckligaste brunchen ever!" eller "Åhh mysigaste bruchen asså!" så det blir spännande att se vad det blir.

Förövrigt så är det rätt jobbigt att vara ifrån Göteborg för tillfället, dels eftersom jag och Louise nyss flyttat in i vår alldeles egna lägenhet och dels för att jag saknar en viss person stört mycket..kan inte annat än typ tänka att "Nämen det är inte lång tid tills jag är tillbaka i Göteborg igen." Räknar hela tiden ned tiden tills jag kommer hem..och till råga på allt ska jag iväg nästa helg också..så inte tajmat!
Men sen tänker jag stanna hemma ett tag <3


Saknar dig..


Because a girl like you is impossible to find
You're impossible to find

RSS 2.0