I do what I want, cuz I can

Okej nu sitter jag hemma, all alone. Förutom min "fostermamma" och en målare i köket, haha. Jag och Kristin bestämde oss att detta är min fosterfamilj som jag bor i, för att jag slogs för mycket och var tvungen att bli placerad någon annanstans, det blir lite roligare så!
    Igår åkte Nemo hem, det var konstigt..jag är så himla dålig och bara satt där när hon skulle åka och försökte säga något som förmodligen 'made no sense whatsoever' men så vart det i alla fall. Jag tror det blir bäst så..varför vet jag inte, men jag klarar inte av att såra någon så mycket igen som jag gjort förut. Så det är nog bättre att sluta innan det ens har börjat, eller?

Ikväll ska jag jobba, har inte jobbat kväll innan så det ska bli spännande. Lära mig och se hur man arbetar då. Dock är jag fruktansvärt opepp, och jag ska cykla iväg om 2 timmar och ta hand om gamlingar, wiieee! Dock är det kul när man väl är där, haha jag är så velig!

Nu ska jag väl ta och försöka fixa det nya Grey's Anatomy avsnittet och chilla lite, typ spela lite gitarr så tjing tjing på er babes!!

Det här är Lovisa F. som signar ut, slut

Broken and beautiful

Idag är en sån himla opepp dag, alla och då menar jag ALLA är opepp idag! Det började väl att jag blev väckt klockan 7 imorse och jag var tvungen att bege mig till jobbet trots att jag inte trodde jag skulle behöva jobba..lagom kul. Jobbet var dock okej, riktigt kul. Sen vart det bara fail, kom hem, hann knappt chilla något tills jag och Lojsan skulle in till stan för att gå på en föreläsning som vi missade..och ja jag tar på mig skulden för att jag skulle köpa något att käka och det tog lång tid och vi ville inte storma in för sent. Sen var alla bara jätteanti och opepp och vi gick och fikade och alla bara degade och vara sura typ.
    Jag har jätteont i ryggen och axlarna, dessutom har jag haft ont i huvudet de senaste dagarna och jag kommer nog bli sjuk..helt JÄTTE OPEPP OKEJ? Jag har inte ofta sådana här dagar, så visa lite stöd nu när jag behöver det tack..

Tack Lojsan som alltid ställer upp och är glad och gullig mot mig <3


Lovisa är opepp så häng läpp!

Sävedalen Crew feat. Friidish & DJ Boeg

Eru pepp eru pepp eru pepp!? =D
Ord jag får höra varje dag och varje gång blir jag lika glad, och lika pepp! Hur kan man inte bli pepp när man ständigt omges av sina underbara vänner? Har träffat min härliga crew nästan varje dag, Lojsan och Frida är mitt nya häng, och de är ju för underbara! Hannah också då såklart men vi bor ju ihop så kanske inte lika förvånande.
    Denna veckan har jag jobbat hela veckan lång, 8 - 16 som en riktig vuxen människa! Och var det skönt eller? You bet! Underbart härligt att få något att göra om dagarna, och dessutom när det är ett sådant roligt jobb! Jag får gå hem till folk och vara social och hjälpa dem med diverse saker de behöver hjälp med. Nu i veckan ska jag jobba onsdag och torsdag kväll vet jag, sen blir det lite så att de ringer in mig när de behöver mig.
    Idag var Lojsan här och vi tog oss en prommis och fikade lite smått hos mig, té och ballerina kakor säger jag bara! Det var myspys! Vi har en tendens att alltid ha en orsak till att ses. Förra helgen var det bowling, i torsdags var det bullpartaj, i fredags Idol-kväll (trots att ingen kollar särskilt mycket på idol), prommis idag och imorn blir det föreläsning på Göteborgs universitet. Vi kan helt enkelt inte bara ta det chill och hänga lite, vi måste underhålla oss med något! Men det gör då icke någonting för det spelar ingen roll vad vi underhåller oss med, huvudsaken är att jag får träffa er!
    Nu är jag dock alldeles för trött för att sitta kvar här, så jag ska förflytta mig sådär 2 meter snett bakåt och höger och lägga mig på sängen och konversera med min favorit 92:a <3

Tjooooheeeeej gaaaaaaay!!

RSS 2.0