My Konstantine <3

My Konstantine <3

Everytime..



Hemma från Kiruna..yay NOT! ='(





Now I'm sitting here
Like we used to do
I think about my life
And now there's nothing I won't do
Just for one more day
One more day with you <3

Kiruna tur, och retur?

Imorn bär det som sagt av till Kiruna! Ska bli sjukt kul! Är lite smånervös faktiskt..för att flyga dit upp? För att missa planet? För att göra bort mig? För att träffa Nathalie? Hmm kanske en liten blandning skulle jag tro, ska bli fruktansvärt roligt att träffa Nathalie, jag kan nästan inte fatta att vi inte har setts förut, vi har ju kommit varandra ganska nära ju! Kommer vara helt sjukt nervös typ när jag går av planet, omg blir nästan nervös nu bara när jag tänker på det..JAG KOMMER INTE KUNNA SLUTA LE! Det slog mig nu, jag kommer gå där bredvid henne och bara inte fatta att jag faktiskt gör det, och så kommer jag få tunghäfta och bara gå och le dumt för mig själv typ. Haha sicken syn det blir! Nämen det kommer gå bra, absolut det är bara i början det säkert kommer kännas lite overkligt och så..(försöker nog mest intala mig själv detta).
Har inte bokat hembiljetten ännu, men tar väl en sista minuten där med har ju egentligen ingen speciell tid jag behöver vara hemma. Är lite rädd för att jag inte kommer vilja åka därifrån..även om jag faktiskt måste tillslut. Har massa att fixa innan jag flyttar till Göteborg, vilket är om ungefär 3 veckor! Ojoj här händer det grejer, att det faktiskt skulle ordna sig så pass att jag kunde flytta redan nu i höst hade jag aldrig trott! Men men först blir det Kiruna! Stockholm idag, Kiruna imorn, Göteborg i höst, livet leker inte sant?

You got my attention 
You make me wanna

Live, like it's the last moon rising
Scream, just like no one's there
Lose all of my defenses
Hold you, touch you, love you
Like it's the very last moment in time <3

Hem ljuva hem

Tillbaka ännu en gång ifrån Göteborgs vilda flatliv! Det var fyra underbara dagar som tillbringades tillsammans med älskade Helle & co (hahaha suckers!). Dock hinner jag inte slappna av för fem sekunder då jag imorgon drar till Kiruna (wiieehooo!) och ska träffa världens snyggaste, gulligaste, sötaste och bästa Nathalie!! <3<3<3
Idag blir alltså en "fixar-dag", jag ska fixa allt inför imorgon innan jag åker dvs. tvätta, städa, packa, gå till banken, handla lite blablaBLAbla..så varför sitter jag då här och gör inte det jag ska? Haha inte vet jag..Nu har jag precis provat lite kläder vi fått hem i en säck av min moster. Hon känner några som jobbar på typ Nike så vi får specialpris på massa Nike kläder. Ska köpa 2 par shorts och en tränings skjorta, wiee kan behövas då jag inte har några rena kläder typ..haha xD
Nämen gott folk nu måste jag hassla på fläsket och faktiskt göra det jag ska! Min tvättid har precis börjat så det kanske blir steg 1! Mors kors, stay tuned for more av Lovisas "fixar-dag!" ;D

Uppfräschning av bloggen!

Tack gode buddha att jag lyckades få bort den gräsliga vanliga stilmallen till min blogg och kunde pynta den lite efter eget behag. Jag må inte var en mästare på html-kodning men nog lyckades jag pula in lite koder här och var så det var lite bättre iaf =)
Nu har companiet försvunnit och jag har suttit själv ett tag och snackat med världens bästa på msn, men tiden är mycket och sängen väntar (dock tyvärr tom..) Dock har jag min käre Potter att sällskapa med, och jag ska inte låta honom vänta allt för länge! Innan jag kan krypa i säng måste jag dock hämta tvätt och städa upp lite då det nu ser ut som ett bombnedslag efter att nördarna invaderade.

~Killi killi maggropen, nu stänger jag bloggboken

Jobb och jobb

Håhåjaja, idag jobbade jag mellan 10.00 och 14.00 och paviljongen var allt annat än fylld med folk. Vädret är sämst och då verkar det som att folk inte vill gå på Skansen..Sålde knappt någonting och istället blev jag ståendes läsande den senaste Harry Potter boken istället. Tack gode gud för mobiltelefonen och jag prisar dess uppfinnare, må han vila i frid. Mina underbara vänner (och lillesyrra) underhöll mig då det krisade och jag höll på att dö av tristess! Hela dagen vart faktiskt så mycket underbarare när jag fick mess av en viss person (a)
Nu sitter jag hemma och spelar lite piano och försöker lära mig pånytt en låt jag kunnat spela förut men glömt bort, så kan det gå! Ikväll kommer det gamla högstadie nördgänget förbi, Felicia, Mikan, Sarah, Sandra och förhoppningsvis Anna och Clara och vi ska ha lite mys, laga mat och chilla. Soppa står nog på menyn då det är lätt att göra till så många pers, där sällskapet dessutom innehåller några kaniner.
Men nu ska jag återgå till mitt pianospelade, på återseende!!



Today when I walked out my door
I won't be the girl I was before
you made a mark inside my heart
how could I be
I'm thinking about you.. Nathalie <3

Way Out West - Staketvakt

Ryggsäcken packad och boende klart, Lovisa begav sig till Göteborg! Denna gång för att jobba på Way Out West!

Mission: Jobba och fånga plankare (egentligen snylta på Hannah)
Destination: Göteborg, Slottsskogen (egentligen Hannahs hus)

Tåget avgick från Sthlm C vid 12.30 och färden skulle ta, inte mindre än 6 h och 20 min (!) Lovisa ljublade av lycka och kunde inte vänta med att få sätta sig på tåget! (not)
Tågfärden var dock inte särskilt spännande, lilla Lovisa somnade med öppen mun, vaknade och kunde inte röra sig då hela kroppen var som förstelnad. Lovisa börjar bli till åren..håhåjaja!
Ja väl framme i Göteborg kom välkomstkommitéen beståendes av Hannah, Elin, Natacha, Sot, Emmap m.fl. (m.fl. är en mycket fin omskrivning av "Massa saker jag inte vet")..ANYWAY! Kommitén och Lovisa tog le bus ut till Partille där kära familjen Gay bor och gjorde sig hemmastads!

På fredagen var det dags för jobb och passet pågick från ca 19.00 till 02.00. Detta skapade vissa problem då familjen Gay bor ute på vischan och inga bussar gick dit. Vad skulle lilla Lovisa göra i stora Göteborg?? Jo hon kollar upp med sina andra vänner hon har i Göteborg ifall någon är villig att snyltas på! Smart tycker Lovisa, that's what friends are for, right? Dessvärre var både Maria, Vic och Tina inte tillgängliga..paniken hopade sig hos Lovisa som låg inne på Hannahs rum och försökte komma på något nytt förslag. Då kommer den vanligtvis korkade Tina på en faktiskt utomordentlig idé *ping!* Lovisa kan kolla med Frida! Till Lovisas förtjusning visar det sig att Frida absolut kan host:a henne och ger henne vägbeskrivning. Lovisa bugar och bockar och antecknar (mentalt) att hon ska ut till Angered kl 2 på natten. "Galenskap" påpekar många då Angered tydligen inte har det bästa av rykten. Men staketvakten Lovisa fruktar det då icke! Hon har timmar av erfarenhet av att vakta staket så henne vågar sig ingen på!
    Färden gick bra och Lovisa och Frida hade mycket trevligt den korta tid de umgicks. Lovisa kommer med all sannolikhet att våldgästa Frida igen! Men men dags för jobb igen! Kan passa på att påpeka att nattens jobb var relativt kul, i jämförelse med dagen efter. På fredagen fick man iaf en skymt av folkhavet och stora skärmen och man hörde faktiskt musik (!) medan på lördagen stod/satt man vid ett staket där ingen musik hördes och folk gick förbi och slängde kommentarer som "När ska ni matas?" och "Drömjobbet du har fått, eller hur??". Vem är det egentligen som påstår att Stockholmare är dryga? Men inte tappade Lovisa modet för det, nej! Hon härdade ut och på kvällen kom räddningen i form av massa flator som hämtade upp henne!
    Det bar iväg till Hannah igen och kvällen och natten tedde sig väldigt lugn, Lovisa behövde sömn och däckade rätt tidigt och märkte inte ens när systrarna Gay gick och lade sig bredvid för att sova. Uppvaknandet var relativt lustigt då Lovisa upptäckte att hon hade ett stycke Elin bredvid sig och ett stycke Hannah i samma säng, "Hur hamnade de där??" frågade hon sig. Men upp och hoppa tidigt och inte väcka de små sleeping beauties. Nu var det nämligen så att Lovisa skulle ut till favorit-Maria och tillbringa sista dagen och natten i hennes stuga! Lovisa tackade och tog farväl av gayarna och så det bar av med spårvagnen ut till färjan och vidare till ön där Maria och Victoria väntade. Victoria åkte med färjan Lovisa kom med och lämnade henne med Maria, smart drag? Lovisa och Maria lyckades underhålla sig relativt bra trots bristen på elektricitet i stugan och civilisation på ön..på listan av metoder att underhålla sig stod: Lösa korssord, läsa skvaller tidningar, spela kort, högläsning ut Marias gay-bok. Ett otroligt hektiskt schema! Lovisa och Maria konstaterade fort att de nu faktiskt förvandlats till ett gammalt gift par som försökte underhålla sig så bra som möjligt utan att gå varandra på nerverna.
    Dagen och natten förflöt och det var dags för Lovisa att bege sig hemåt mot Hufvudstaden Stockholm, "The capital of Scandinavia". Tågfärden hem var inte närmelseväckande så jobbig som nedresan, inget sovandes med öppen mun och inget förtidigt åldrande, dock en upptäckt "Lovisa har liten kissblåsa". Med fönsterplats och en kille bredvid som kollar på film på sin bärbara dator är uppsökandet av en toalett inte det lättaste. Ädel som hon är ville hon självklart inte störa gentlemannen bredvid som satt och tittade på en blodig film där Al Pacino stod för det mesta av allt. Men hon tog mod till sig och smet iväg på toa när han började titta på sin andra film han hade på datorn. 3 timmar och 30 min senare (tåget var försenat 30 minuter pga. att en rullstolsbunden inte kom på, SJ borde ha lite bättre anpassade tåg om jag får säga det själv) befann sig det lilla underbarnet i städernas stad igen, och en otrolig saknad fyllde hennes annars så glada och sprudlande hjärta. Göteborg är staden med stort S. Men frukta icke, ty Lovisa kommer tillbaka. Inte mindre än en vecka efter detta lilla äventyr är hon tillbaka i Lasse Brandebys hemtrakter, så sätt statusen på Inte Vid Datorn om ni inte vill bli våldgästade denna gång!
Peace out babes! //L

RSS 2.0