Vad händer här? =O

image1Jo nu var det ju då såhär. Igår begav jag mig iväg till "Vilda Väsby" tillsammans med Anniina, som bor där, för att boka en tid för tatuering. Anniina hade tatuerat sig där och jag tyckte det verkade bra, billigare än East Street och verkade precis lika seriöst och bra. Så vi åker dit och kommer in i tatueringsstudion där vi får vänta ett tag då det är en tjej före och de håller på och pysslar lite med sina saker lix. Så blir det i alla fall min tur och så frågar killen vad det är för tatuering jag ska ha, så jag visar min bild jag har med mig och så frågar han när jag vill ha en tid. "Så tidigt som möjligt" svarar jag. Han tittar i sin kalender och så tittar han på mig igen och säger "Blir om 15-20 minuter bra?"
Halvt ställd och halvt lycklig säger jag att det såklart fungerar utmärkt, och frågar vad det kommer gå på. Helt otroligt kostade det bara 500 kr och jag, helt euforisk inuti går ut för att ta ut pengar och sen sätter jag och Anniina oss för att vänta.
Själva tatuerandet tog 30-40 min och det gjorde väl lagom ont. Hård som jag är rörde jag inte en min, trots att det gjorde ganska ont på vissa ställen, that's me ;D Tatueraren tyckte jag hade "helt perfekt hud" som han uttryckte sig, och ville gärna att jag skulle komma till dem om jag skulle tatuera mig igen, vilket jag ska!
Haha ja det var lustigt det, så kan det gå! Nu ska jag snart bege mig till Petra för att käka middag och kolla på ESC med lite pals lix, wiieehoo underbart! Hon kommer bli chockad när hon ser min tatuering då jag bara sagt att jag skulle boka en tid. Mors kors på er nu! Stay tuned for more!

Dags att blogga!

Äntligen lyckades man få arslet ur vagnen och fixa sig en blogg, med tanke på allt som pågår i mitt liv just nu är det ett under att jag faktiskt sitter här och skriver. Men lite tid får man väl allt ta sig för att informera världen, som förmodligen dregglar efter information om lilla mig.
    Som sagt pågår det en hel drös med olika saker i mitt liv för tillfället. Och det största är väl att jag inom mindre av loppet av en månad kommer att vara fri. Fri från ångest, fri från stress, fri från jobbiga människor med konstiga åsikter och inte minst, fri från läxor och prov! Låter det underbart? Jo det tycker jag med! Till viss del..men när man fått frågan "Så vad ska du göra i höst då? Har du några planer för framtiden?" tillräckligt många gånger, då börjar man fundera på ifall det verkligen ska bli så underbart att lämna skolan. Och blir man verkligen så fri, egentligen? Inte nog med att man inte har tryggheten att gå någonstans varje morgon, man kommer inte träffa sina vänner varje dag, och man kommer få en hel hög av stinkande ansvar. Ansvar, hör ni hur vuxet det låter? Att bli vuxen är överskattat, som barn får man allt serverat på silverfat, utan att tänka på det! Nu måste jag börja servera det satans silverfatet, huvaligen..
    Nu ska jag dock inte smutskasta livet efter studenten, nej nej! Ut i arbetslivet ska jag! Slut med läxor och fram med stålarna! Men ett tips till alla er som har några år kvar i skolan, ta vara på tiden ni har för ni kommer sakna det något så otroligt när det väl är slut. Tro mig.

Det här är Lovisa F. som signar ut, slut.

RSS 2.0